Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉLET A BLOGON :)

Sziasztok!

 

Ismét itt vagyok és annyira fura :) Többször írtam már hogy azért nem szeretnék több bejegyzést írni mert ezt a blogot még 8-10 éves koromban szerkesztettem most meg már 14 vagyok és "belerondítanék" a munkámba :D

A régi és az új olvasóimnak is köszönöm a pozitív visszajelzéseket :) Ne felejtsétek el a közös blogot sem (amit mindenki szerkeszthet) és a játékokhoz tartozó fiókokat sem hiszen ezeket mind-mind nektek hoztam létre :)

Akinek bármilyen kérdése van nyugodtan írja meg hozzászólásban és ne felejtsétek el a többi blogomat sem meglátogatni hiszen ott tarthatjátok velem a kapcsolatot! :)

Dóri

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Baksa, Rádfa út. 7

(Németh Liliána, 2017.01.02 14:47)

Szia Dóri!
Egy fiúval kapcsolatosan írok neked! Van egy fiú akibe nagyon nagyon szerelmes vagyok és számomra ő az igazi. És ő is szeret engem, de nm vagyunk együtt, mert 5 év van köztünk. Rohadtul szeretjük egymást és megbeszéltük hogy várunk még 3 évet.. De én rohadtul szeretem és nem tudok várni..
Mi tévő legyek??

Re: Baksa, Rádfa út. 7

(www.dorka.eoldal.hu szerkesztője, 2017.01.21 09:35)

Szia Liliána!

Hány évesek vagytok? Ha tényleg úgy gondoljátok hogy várnátok 3 évet akkor addig is szervezzetek közös programokat nyugodtan de ez esetben mint barátok. Így jobban megismeritek majd egymást a következő pár évben.

Sok sikert! :)
Dóri

Baksa. Rádfa. u. 7.

(Németh Liliána, 2015.03.06 19:23)

Kedves Dóri!!
Van egy fiú akit szeretek de ő nem tudom. És úgy viselkedünk egymással mintha nem is szeretném, és ő meg nem tudom!! Tudsz segíteni, ha tudsz mit tegyek??

Re: Baksa. Rádfa. u. 7.

(Dóri, 2015.03.22 13:03)

Szia!

A leveledből én arra következtetek hogy ti már most barátok vagytok. De ha esetleg nem akkor is próbálj meg beszélgetni vele. Az érzéseit nem tudod befolyásolni de legalább kiderítheted hogy is gondolkodik rólad :)

Sok sikert!
Dóri

Re: Re: Baksa. Rádfa. u. 7.

(Németh Liliána, 2015.03.25 18:03)

Kedves Dóri!
Köszönöm, megpróbáltam amit mondtál, és ki is derült, hogy ő is szeret!! <3 Most járunk!! Nagyon nagyon szépen köszönöm neked!!

 

 

Profilkép

Statisztika

Online: 3
Összes: 234453
Hónap: 2473
Nap: 80